Oyun Yükleniyor...
saniye kaldı
Saldırı Timi

Saldırı Timi Nasıl Oynanır ?

Açıklama : Düşmanlar bölgenizi işgal ederek tesisinizi yok etmek istiyor. Kontrolü elden bırakmamanız için savaşarak mücadelenizi sürdürmelisiniz. Bölgede asker kalmadığından hayatta kalmak için çabalayan laboratuvar görevlisi eline silahı alır ve tim oluşturur. İlk bölümde başarı sağladığınız taktirde güvenli bölgeye geçiş yaparak daha zorlu savaşlara katılacaksınız. Kontrol için yön tuşlarını ya da w,a,s,d tuşlarını kullanabilirsiniz. Silahınızı değiştirmek için Q tuşunu ateş etmek için mouseyi kontrol edin. Biten merminizi doldurmak için ise R tuşunu tuşlayabilirsiniz. OYUNPET başarılar diler.

Ek Bilgiler : Savaş Oyunları kategorisinde bulunan Saldırı Timi, sitemize 7 yıl önce eklendi, 60220 defa oynandı, 1472 kişi tarafından beğenildi, 105 yorum yapıldı.

Etiketler : Saldırı Timi İndirmeden Oyna, Saldırı Timi Flash Oyunu, Saldırı Timi Tam Ekran Oyna

Aşağıdaki sosyal ağ butonlarını kullanarak Saldırı Timi isimli bu oyunu paylaşabilirsiniz.

Saldırı Timi Yorumları (105)

Fena Oyun

Yorum tarihi :

Ben 2 sini 2 kere bitirdim

King

Yorum tarihi :

Oyun evsanemi guzel ben saldırı timini bitirdim şimdi 2 cisini oynuyorum anlatmaya gerekyok oyun muthişş

Hali

Yorum tarihi :

Oyun cok iyi

A.y.e

Yorum tarihi :

A.y.e

XD

Yorum tarihi :

Ismim boskurt gelin kapışam levelim 35 çatlıyanlar çatlasın

Komando

Yorum tarihi :

Ben gelirim ama 33 leveli tamam. ismim komando

BENİ BOŞVER

Yorum tarihi :

Müthiş ötesi ama bazı bölümleri zor.

Emin

Yorum tarihi :

Oyun çok güzel

Xd

Yorum tarihi :

Hesaplaşmayak istiyen gelsin.

Hüseyin

Yorum tarihi :

çok güzel