Oyun Yükleniyor...
saniye kaldı
Saldırı Timi

Saldırı Timi Nasıl Oynanır ?

Açıklama : Düşmanlar bölgenizi işgal ederek tesisinizi yok etmek istiyor. Kontrolü elden bırakmamanız için savaşarak mücadelenizi sürdürmelisiniz. Bölgede asker kalmadığından hayatta kalmak için çabalayan laboratuvar görevlisi eline silahı alır ve tim oluşturur. İlk bölümde başarı sağladığınız taktirde güvenli bölgeye geçiş yaparak daha zorlu savaşlara katılacaksınız. Kontrol için yön tuşlarını ya da w,a,s,d tuşlarını kullanabilirsiniz. Silahınızı değiştirmek için Q tuşunu ateş etmek için mouseyi kontrol edin. Biten merminizi doldurmak için ise R tuşunu tuşlayabilirsiniz. OYUNPET başarılar diler.

Ek Bilgiler : Savaş Oyunları kategorisinde bulunan Saldırı Timi, sitemize 6 yıl önce eklendi, 27337 defa oynandı, 880 kişi tarafından beğenildi, 67 yorum yapıldı.

Etiketler : Saldırı Timi İndirmeden Oyna, Saldırı Timi Flash Oyunu, Saldırı Timi Tam Ekran Oyna

Aşağıdaki sosyal ağ butonlarını kullanarak Saldırı Timi isimli bu oyunu paylaşabilirsiniz.

Saldırı Timi Yorumları (67)

Enes şahin

Yorum tarihi :

Bu oyun neden açılmıyo arkadaşlar

Mert

Yorum tarihi :

Oyun mutiş oyun 100 bitir mistirim

Kemal

Yorum tarihi :

Vallaha guzel ben bitırdım ama bazı bolumler de zorlandım ama cokkkkkkkkkkk harika ve guzel

Faruk

Yorum tarihi :

çok güzel

Muhmet

Yorum tarihi :

çok supruzlu oyun

Cavid

Yorum tarihi :

Pis

Elvin

Yorum tarihi :

Cok pis

Vatan&1881

Yorum tarihi :

Açılmıyo güzeldeğil

Ela

Yorum tarihi :

Ela

Resul

Yorum tarihi :

15 teyim yapamıyorum